تست شماره یک برای پیام ویژه تست شماره دو برای پیام ویژه این یک پیام سوم ویزه است برای ارسال این یکی از پیام چهارم های ویژه است 0
ارکان نهاد
برنامه ها
جشنواره ها
کارگاه ها
برنامه های آتی
برنامه های اجرا شده
مسابقات
مسابفات
اسامی برندگان
حلقه های معرفت
آشنایی با حلقه های معرفت
برنامه های آتی
برنامه های اجرا شده
کرسی های آزاد اندیشی
آشنایی با کرسی های آزاد اندیشی
برنامه های آتی
برنامه های اجرا شده
نهضت تفسیر
آشنایی با نهضت تفسیر
برنامه های آتی
برنامه های اجرا شده
احکام دانشجویی
مفاهیم و اصطلاحات احكام
پایگاه اطلاع رسانی مراجع معظم تقلید
احکام شرعی
دانش افزایی سیاسی
آشنایی با دانش افزایی سیاسی
برنامه های آتی
برنامه های اجرا شده
سیاسی
مباحث روز
ولایت فقیه
انقلاب اسلامی
جریان شناسی سیاسی
بیداری اسلامی
جنگ نرم
اصطلاحات سیاسی
فرهنگی
فرق و ادیان
قرآن و احادیث
اهل بیت
مهدویت
امام خمینی
مقام معظم رهبری
سایر شخصیت ها
اجتماعی و هنری
ورزشی
نشریات
سبک زندگی
اخلاق دانشجویی
توصیه های تربیتی
فضائل اخلاقی
رذائل اخلاقی
تالار گفتگو
کرسی مجازی
هم اندیشی مجازی (ویژه اساتید)
گالری تصاویر
فیلم و کلیپ
اینفوگرافی
گالری صوتی
کاریکاتور
دانلودها

نشست هم اندیشی اساتید با محوریت بحث تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

تاریخ : 1396/03/10            تعداد بازدید : 166
در ادامه نشست های هم اندیشی اساتید ،مصادف با ایام مبارک ماه رمضان جلسه ای با موضوع "تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان" در کتابخانه دفتر نهاد دانشگاه آزاد قزوین برگزار گردید. که در این جلسه دکتر شیری به عنوان سخنران ویژه به توضیح این مبحث پرداختند و اساتید دیگر نیز در بحث شرکت داشتند. در انتهای جلسه دکتر حیدری با طرح سؤال به جمع بندی بحث پرداختند.

مباحث مطرح شده در جلسه:


برخی از علائم گرسنگی:

1-سر درد     2-دل درد   3-لاغر شدن   4-درد استخوانی   5-ضعف   6-عصبی شدن   7-کاهش توان فکری   8-افسردگی 

افت قند خون که علائم آن عرق سرد،ضعف و طپش قلب می باشد.

* راهکارها:

·         تغییر تدریجی تغذیه برای آمادگی روزه

·         بهبود کیفیت تغذیه

·         تنظیم برنامه غذایی با کمک کارشناس تغذیه

·         استفاده از مکمل های تقویتی(ویتامین-مینرال)

·         کاهش فعالیت

·         اجتناب ازلجاجت در گرفتن همه روزه ها در احتمال آسیب

·         پیشگیری از کمبودهای تغذیه ای

·         مصرف انواع غذاهای طبیعی

·         کاهش مصرف مواد نشاسته ای،شیرینی ها

·         مصرف کافی از پنج گروه غذایی(حبوباتو پروتئین ها،غلات کامل،میوه ها و سبزی ها،دانه ها و مغزها،شیر ولبنیات)

·         استفاده از مکمل ها شامل ویتامین ها و املاح باتوجه به کمبود.

*اصل تعادل و تنوع

دردریافت همه گروه های غذایی- کالری دریافتی و میزان حجم غذاهای دریافتی دقت شود تا حد امکان از مواد غذایی استفاده شود که دارای کربوهیدرات،پروتئین،چربی،فیبر باشد.

*توصیه های عمومی برای تغذیه

·         هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد،نوشابه و ... جداًخودداری کنید.به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.

·         افطار را با خرما،کشمش و بطر کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید.

·         خوردن مایعات ،شیر گرم،فرنی و حلیم کم روغن در آغاز افطار

·         در زمان بین افطار تا سحر،با رعایت فاصله با غذا،آب کافی بیاشامید.

·         حتماً برای صرف سحری کمی زودتر از خواب برخیزید تا بدون عجله و با آرامش سحری بخورید.حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید،آب چای و مایعات را فراموش نکنید.

·         خودداری از خوردن تنقلات فراوان،انواع دسرها و شیرینی ها با شکر زیاد در برنامه افطار و سحر.